-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 20X20
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה מלוחה
-
3 ביצים M
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
3/4כוס או 100 גרם קמח לבן
-
150 גרם שוקולד ממולא אוראו
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.
הערות
- אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח
הערות
- אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
האם זה יכןל לשמש כתחתית לעוגת אוריאו?
היכן ניתן לרכוש את התבנית עם התוספת של החלוקה לקוביות?
בוודאי באתרים כמו אלי אקפסרס וחנויות אפייה מתמחות