-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
400גרם או 2 כוסות סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף אבקת קקאו
-
140גרם או 1 כוס קמח לבן
-
200 גרם שוקולד במילוי תות
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
- ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
- בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
- מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
- מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
- מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
- מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
- ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
- בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
- מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
- מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
- מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
- מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)