בראוניז שוקולד תות

קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בראוניז וחיתוכיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
  2. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
  3. בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
  4. מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
  5. מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
  6. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
  7. מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
  8. מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות