בראוניז שוקולד תפוז

בראוניז שוקולד תפוז עם ניחוח הדרי משגע שמכינים בקלי קלות גם כשאין תפוזים בסביבה. הסוד הוא בשימוש בשוקולד מריר בטעם תפוז
בראוניז שוקולד תפוז עם ניחוח הדרי משגע שמכינים בקלי קלות גם כשאין תפוזים בסביבה. הסוד הוא בשימוש בשוקולד מריר בטעם תפוז
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בראוניז וחיתוכיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
  3. במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  5. משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
  6. מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.

הערות

  • הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות