-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ביצים M
-
2כוסות או 400 גרם סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד מריר בטעם תפוז
-
200 גרם חמאה מלוחה
-
1 כוס קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
- מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
- מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.
הערות
- הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד
הערות
- הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)