גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים ושוקולד לבן

קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן.
  2. מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות. אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
  3. במיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וגבינת השמנת לקצפת רכה ואחידה.
  4. שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
  5. ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
  6. מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים. מניחים 10-5 דקות לריכוך חלקי ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתבניות שקעים אישיים מסיליקון בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות. אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים
  • לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    שרה

    אפשר להשתמש בחלב רגיל במקום חלב מרוכז?

      Avatar
      קרין גורן

      היי שרה, לא מומלץ. הם לא באותו מרקם ולא באותו טעם.

    Avatar
    יהודית

    הכנתי כבר כמה פעמים מכינהאת זה קטן זה מממלא ממצליצה להכין קטן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות