-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
זה לא ממש מתכון אלא רעיון למנה מתוקה ומרשימה שאפשר להכין בכל כלי שאוהבים את הצורה שלו, וכמה שזה פשוט – תראו שזה יגנוב את ההצגה בשולחן החג. אני אוהבת להגיש אותה לאו דווקא בתור קינוח אלא בתור פתיח לארוחה, ביחד עם תפוח בדבש.
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ג’לי תות
אופן הכנה
- מכינים ג’לי תות או דובדבן עם מים רותחים לפי ההוראות על האריזה.
- מערבבים פנימה כמות נדיבה של גרגירי רימון ומוזגים לתבניות סיליקון עם שקעים אישיים (זוכרים לשים את תבניות הסיליקון על מגש שיעזור להוביל אותן למקרר בהמשך).
- מניחים לג’לי לעמוד בטמפ’ החדר כ-20 דקות - גרגירי הרימון יצופו למעלה - ולכן אחרי כ-20 דקות כשהג’לי מתייצב חלקית, מערבבים בכפית בעדינות את הג’לי עד שהגרגירים מתפזרים בו באופן אחיד.
- מעבירים למקרר להתייצבות (לפחות שעתיים).
- משחררים בלחיצה והופכים על מגש או צלחות הגשה אישיות. שומרים במקרר עד שעורכים את השולחן. מניחים לכל סועד בשולחן ומסמיקים ממחמאות.
אופן הכנה
- מכינים ג’לי תות או דובדבן עם מים רותחים לפי ההוראות על האריזה.
- מערבבים פנימה כמות נדיבה של גרגירי רימון ומוזגים לתבניות סיליקון עם שקעים אישיים (זוכרים לשים את תבניות הסיליקון על מגש שיעזור להוביל אותן למקרר בהמשך).
- מניחים לג’לי לעמוד בטמפ’ החדר כ-20 דקות - גרגירי הרימון יצופו למעלה - ולכן אחרי כ-20 דקות כשהג’לי מתייצב חלקית, מערבבים בכפית בעדינות את הג’לי עד שהגרגירים מתפזרים בו באופן אחיד.
- מעבירים למקרר להתייצבות (לפחות שעתיים).
- משחררים בלחיצה והופכים על מגש או צלחות הגשה אישיות. שומרים במקרר עד שעורכים את השולחן. מניחים לכל סועד בשולחן ומסמיקים ממחמאות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)