דאבל קרמבו של קרין גורן

כזה עוד לא ראיתם! קרין גורן מכינה קרמבו במילוי קרם משובץ בשברי קרמבו. מחווה לממתק הישראלי הכי אהוב שיש
כזה עוד לא ראיתם! קרין גורן מכינה קרמבו במילוי קרם משובץ בשברי קרמבו. מחווה לממתק הישראלי הכי אהוב שיש
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
ממתקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקרמבואים השלמים פנימה ומקציפים עד שהם מתפוררים לחתיכות קטנות ונטמעים פנימה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה ורחבה.
  2. מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מגדל ספירלי על כל עוגייה. מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות (עדיף למשך הלילה).
  3. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים פנימה את השמן. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לכוס גבוהה.
  4. מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא. אם משתמשים בתבנית, מחלצים בלחיצה ומעמידים כל קרמבו על העוגייה. טובלים כל קרמבו הפוך בציפוי השוקולד: מחזיקים בעוגייה, או נועצים קיסם בעוגייה וטובלים בעזרתו. מניחים בחזרה על המגש כשהעוגייה למטה.
  5. מקשטים בסוכריות. שומרים במקפיא ומגישים קפוא או חצי קפוא.

הערות

  • להכנת העוגיות בתבנית: ממלאים את שקעי התבנית בקרם, מכים כמה פעמים עם התבנית במשטח העבודה (למילוי מלא של השקעים) ומיישרים מלמעלה. מניחים עוגייה מעל כל שקע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות