-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
- במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
- אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
- במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
- אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (35)
מתכון מעולה!
הכנתי ויצא טעים מאוד. אבל כל הפירורים נמסו לתוך העוגה- לא נשאר זכר לפירורים, ופיזרתי הרבה. מה לא עשיתי נכון?
היי שולמית. קשה לדעת מה השתבש בדרך, אולי התנור שלך חזק במיוחד, ואז כדאי להוסיף את הפירורים באמצע האפייה, או אפילו אחרי שהעוגה כבר תפחה לחלוטין בתנור, ונשארו כעשר דקות לסיום אפיה.
האם האחסון יבש או במקרר?
היי עדי, אחסון יבש בקופסא אטומה