וופל בלגי בצורת צוללות שהילדים לא יוכלו להפסיק לאכול

רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בלינצ'ס ופנקייקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
  2. בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
  3. מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
  4. משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
  5. נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.

הערות

  • אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אמונה גולן

    האם אפשר להחליף את החלב במים?

      Avatar
      קרין גורן

      היי אמונה, למתכון פרווה אפשר להשתמש בחלב סויה

      Foody team
      מערכת Foody

      איזה כיף! כל הכבוד (:

קטגוריות