-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיפים
-
2 חלבונים M
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
2 שקיות סוכר וניל
-
80 גרם שומשום
-
1 כוס שקדים פרוסים
-
1 כוס גרעיני חמנייה
-
1 כוס גרעיני דלעת
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס טחינה גולמית
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-140 מעלות חום עליון תחתון.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
- מכינים את החטיפים: בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבונים, הסוכר החום וסוכר הווניל.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים מכוסים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית ויוצרים עוגיות עגולות ויפות.
- אופים 50 דקות, להשחמה. מצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד מריר ומערבבים פנימה טחינה. טובלים מחצית גובה בשוקולד ומפזרים מעט מלח. יפה לארוז בצלופן ולתת במתנה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-140 מעלות חום עליון תחתון.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
- מכינים את החטיפים: בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבונים, הסוכר החום וסוכר הווניל.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים מכוסים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית ויוצרים עוגיות עגולות ויפות.
- אופים 50 דקות, להשחמה. מצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד מריר ומערבבים פנימה טחינה. טובלים מחצית גובה בשוקולד ומפזרים מעט מלח. יפה לארוז בצלופן ולתת במתנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
הוספת הטחינה זה רק לטעם בעצם? שילוב מעניין.
הי מיכל. גם בשביל הטעם הנהדר שלה וגם בשביל הערכים האיכותיים שלה
הי קרין, להמיס את השוקולד עם הטחינה? לא ציינת בהוראות הכנת הציפוי.
הי אתי, כן צריך לערבב את השוקולד המומס עם הטחינה
נראה טעים.שאילה באיזה שלב להוסיף טחינה?
הי תכלת. אחרי המסת השוקולד מערבבים פנימה טחינה