טילונים ביתיים עם גלידת שוקולד-קרמל של קרין גורן

טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ, שמכינים בבית בלי מכונת גלידה
טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ, שמכינים בבית בלי מכונת גלידה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
  4. מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
  6. מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    צופיה כהן

    שלום. איפה אפשר לקנות מעמד לטילונים

      Foody team
      מערכת Foody

      בחנויות אפייה מתמחות

    Avatar
    שקד

    אני חוששת שאולי הוספתי א החלב המרוכז מוקדם מדי ולכן זה לא נהיה קצפת. האם יש איך להציל או שאבוד? הכנתי במיקסר ידני, מה שעוד יותר סיבך את העניינים.

      Foody team
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש כמו שזה – זה יקפא. פעם הבאה קודם כל תקציפי את השמנת לקצפת.

    Avatar
    קרין

    איך שומרים על הגביע של הגלידה פריך ושלא יהפוך מושי?

      Foody team
      מערכת Foody

      שומרים את הגביעים בכלי אטום במקום קריר ויבש. אחרי שממלאים את הגביעים הם יירטבו מהמילוי ויהפכו די מהר ל”מושיים”. אז פשוט למלא ולאכול ((:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות