-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
במקום הלביבות המסורתיות מתפוחי אדמה – לביבות נפלאות לחנוכה מתפוחי עץ. מגישים עם אבקת סוכר או מייפל, או מצפים בסוכר-קינמון ריחני.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
1 ביצה L
-
1 גביע יוגורט 3%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח תופח
טיגון
הגשה
אופן הכנה
- מגררים תפוחים גס בפומפייה.
- בקערה מערבבים ביצה, יוגורט, סוכר, קינמון ותפוחים מגוררים. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- במחבת מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל).
- מניחים כפות מהתערובת במחבת ומטגנים על אש בינונית דקה מכל צד, להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ מייפל, או שמגלגלים כל לביבה בסוכר מתובל בקינמון, לציפוי.
אופן הכנה
- מגררים תפוחים גס בפומפייה.
- בקערה מערבבים ביצה, יוגורט, סוכר, קינמון ותפוחים מגוררים. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- במחבת מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל).
- מניחים כפות מהתערובת במחבת ומטגנים על אש בינונית דקה מכל צד, להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ מייפל, או שמגלגלים כל לביבה בסוכר מתובל בקינמון, לציפוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
היי החלפת היוגורט לגרסה פרווה?
מעדן סויה
במה אפשר להחליף את היוגורט?
שמנת חמוצה
האם אפשר לאפות אותן במקום לטגן?
כן, ב-180 מעלות עד השחמה יפה. אפשר באמצע להפוך בזהירות לצד שני