-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 כפות מלח דק
-
4 כוסות מים
אופן הכנה
- בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
- מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
- למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
- אופים כ-30 דקות להשחמה.
אופן הכנה
- בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
- מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
- למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
- אופים כ-30 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (16)
האם אין צורך בסוכר?
לא 🙂