-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
- בקערה מערבבים את הסוכר, המלח ואת שני סוגי הקמחים.
- מוסיפים את הבירה ומערבבים לבצק רטוב.
- יוצרים לחמניות קטנות ומסדרים על גבי התבנית.
- יוצקים כפית חמאה על כל לחמנייה. אם רוצים, מקשטים מלמעלה.
- מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ואופים את הלחמניות 30-25 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
- בקערה מערבבים את הסוכר, המלח ואת שני סוגי הקמחים.
- מוסיפים את הבירה ומערבבים לבצק רטוב.
- יוצרים לחמניות קטנות ומסדרים על גבי התבנית.
- יוצקים כפית חמאה על כל לחמנייה. אם רוצים, מקשטים מלמעלה.
- מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ואופים את הלחמניות 30-25 דקות, או עד להזהבה.
הערות
- אם רוצים לשדרג את הלחמניות, אפשר להוסיף לבצק עשבי תיבול קצוצים, או לפזר מעליהן לפני האפייה אגוזים, שומשום או תוספת אחרת
הערות
- אם רוצים לשדרג את הלחמניות, אפשר להוסיף לבצק עשבי תיבול קצוצים, או לפזר מעליהן לפני האפייה אגוזים, שומשום או תוספת אחרת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)