מאפה בוקר מהיר עם אוכמניות ושוקולד לבן

מאפה בוקר מהיר ומתוק על בסיס בצק שמרים מוכן לאנשים שממהרים או מפחדים משמרים. תוספת של אוכמניות ושוקולד לבן משדרגת אותו פלאים
מאפה בוקר מהיר ומתוק על בסיס בצק שמרים מוכן לאנשים שממהרים או מפחדים משמרים. תוספת של אוכמניות ושוקולד לבן משדרגת אותו פלאים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מפזרים סוכר בנדיבות על משטח העבודה ומניחים עליו את בצק השמרים-עלים. חותכים בעזרת סכין לרצועות ארוכות באורך 30 ס”מ ובעובי 2 ס”מ. מפזרים סוכר בנדיבות גם מעל הבצק ומהדקים בעזרת המערוך.
  4. מגלגלים את הרצועות לבורג. מפתלים את הבורג סביב עצמו לצורת שבלול (את הקצה מחביאים מתחת לשבלול). מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מועכים את מרכז השבלול בעזרת כפית ומניחים מעל כפית של המלית אוכמניות.
  6. אופים 25 דקות עד להשחמה. מצננים מעט.
  7. ממיסים את השוקולד הלבן ומעבירים לשקית זילוף קטנה. גוזרים לשקית את השפיץ ומזלפים פסי שוקולד על המאפים. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ומגישים.
  8. מתכון לפנקייק מושלם ב-10 דקות

    סופר דופר פוד - פנקייק שוקולד מקמח כוסמין שילדים עפים עליו

    גרמקנודל - הכופתאה האוסטרית שמשגעת את מאסטר שף

    לא רק לנסיכות - פנקייקס ורודים עם סלק

    רות סירקיס היא הגדולה מכולם! פנקייק של ילדים מבשלים

    במקום פנקייק - מאפינס בננה ומייפל לשבת בבוקר

    מתכון של בריאות - פנקייק שיבולת שועל ובננה

    פנקייק בננה: מתכון ב- 10 דקות הכנה

    לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

הערות

  • את הבצק יש להעביר להמקפיא למקרר לילה לפני השימוש
  • אם אין שקית זילוף, אפשר לשים את השוקולד בשקית סנדביץ' אטומה, לסגור ולהניח בתוך כוס עם מים רותחים. כשהשוקולד נמס מוציאים מהמים, מנגבים את השקית, חותכים את השפיץ ומזלפים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות