-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מאפי בצק עלים אישיים בצורת אגס, עם קרם שקדים נפלא ומניפות אגסים בסירופ. למדתי להכין אותם מהשף קונדיטור הצרפתי ז’יל מזוננוב, בקורס מטעם בית הספר ל’נוטר.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. חוצים 6 אגסים ושומרים את הסירופ לזיגוג.
- מכינים שבלונה בצורת אגס (ליצירת מאפה אישי) וחותכים בסכין את בצק העלים לפיה לקבלת 12 אגסי בצק. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- טוחנים את חומרי קרם השקדים במעבד מזון לתערובת חלקה.
- פורסים כל חצי אגס למניפה (חורצים חריצים כמעט עד הקצה, אבל משאירים את הקצה מחובר).
- מברישים במברשת סיליקון את הבצק בביצה ומפזרים סוכר.
- מניחים כף קרם שקדים במרכז הבצק. מניחים מעל חצי אגס פרוס למניפה.
- אופים 20-25 דקות, להזהבה.
- מברישים בסירופ האגסים ואם רוצים מפזרים גם אבקת סוכר. מגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. חוצים 6 אגסים ושומרים את הסירופ לזיגוג.
- מכינים שבלונה בצורת אגס (ליצירת מאפה אישי) וחותכים בסכין את בצק העלים לפיה לקבלת 12 אגסי בצק. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- טוחנים את חומרי קרם השקדים במעבד מזון לתערובת חלקה.
- פורסים כל חצי אגס למניפה (חורצים חריצים כמעט עד הקצה, אבל משאירים את הקצה מחובר).
- מברישים במברשת סיליקון את הבצק בביצה ומפזרים סוכר.
- מניחים כף קרם שקדים במרכז הבצק. מניחים מעל חצי אגס פרוס למניפה.
- אופים 20-25 דקות, להזהבה.
- מברישים בסירופ האגסים ואם רוצים מפזרים גם אבקת סוכר. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)