-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32
מאפה
-
1 חבילה מלאווח
-
1 חבילה גבינת ריקוטה מלוחה
-
1 כוס גבינת מוצרלה
-
1 ביצה M
-
1 חופן טבעות זיתים
קישוט
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מפרידים את הביצה לחלבון וחלמון.
- מניחים את המלאווח על נייר האפייה.
- מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון. מורחים כף גדושה של המלית על המלאווח. מפזרים את הזיתים בהיקף.
- הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף.
- מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות להשחמה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מפרידים את הביצה לחלבון וחלמון.
- מניחים את המלאווח על נייר האפייה.
- מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון. מורחים כף גדושה של המלית על המלאווח. מפזרים את הזיתים בהיקף.
- הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף.
- מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)