-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32
-
200 גרם חמאה רכה
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת 30%
-
2שקיות או 1 כוס שבבי בצל מטוגן
-
2 כפיות מלח דק
-
3כוסות או 420 גרם קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
- חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
- חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
מאוד קליל וטעים!