סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן

קבלו מתכון מיוחד במינו של סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן - הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. ויש גם גרסת פרווה שמתאימה לליל הסדר
קבלו מתכון מיוחד במינו של סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן - הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. ויש גם גרסת פרווה שמתאימה לליל הסדר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב”שוקולד לבן פרווה” (נקרא גם”צ’יפס לבן”).

ממתקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי שוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
  2. מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
  3. ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
  4. שומרים במקרר עד ההגשה.

    מחפשים מתכונים טעימים וכשרים לפסח? מצאתם!

    חרוסת עירקית של סבתא ליליאן

    כרמזאלך - לביבות לפסח עם שם מצחיק שמחכים להן כל השנה

    עוגיות חג’יבדה עיראקיות לפסח

    מתכון לשיפור מצב הרוח: טראפלס נוטלה שמכינים בקלי קלות

     


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות