סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן
קבלו מתכון מיוחד במינו של סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן - הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. ויש גם גרסת פרווה שמתאימה לליל הסדר
קבלו מתכון מיוחד במינו של סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן - הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. ויש גם גרסת פרווה שמתאימה לליל הסדר
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב”שוקולד לבן פרווה” (נקרא גם”צ’יפס לבן”).
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
חרוסת
-
1קופסה או 450 גרם ממרח תמרים
-
2 כפות דבש
-
3 כפות יין אדום מתוק
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1/4 כוס שבבי קוקוס
-
1/4 כוס שומשום
-
1 כפית קינמון טחון
-
1/4 כפית ציפורן טחון
ציפוי שוקולד לבן
-
300 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
- מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
- ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
מחפשים מתכונים טעימים וכשרים לפסח? מצאתם!
חרוסת עירקית של סבתא ליליאן
כרמזאלך - לביבות לפסח עם שם מצחיק שמחכים להן כל השנה
עוגיות חג’יבדה עיראקיות לפסח
מתכון לשיפור מצב הרוח: טראפלס נוטלה שמכינים בקלי קלות
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
- מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
- ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
מחפשים מתכונים טעימים וכשרים לפסח? מצאתם!
חרוסת עירקית של סבתא ליליאן
כרמזאלך - לביבות לפסח עם שם מצחיק שמחכים להן כל השנה
עוגיות חג’יבדה עיראקיות לפסח
מתכון לשיפור מצב הרוח: טראפלס נוטלה שמכינים בקלי קלות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)