-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1 קופסת שימורים חלב קוקוס
-
50 גרם מרגרינה
-
3 1/2 כוסות קוקוס טחון
-
200 גרם זפירו לבן
ציפוי
-
300 גרם זפירו מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
100 גרם זפירו לבן
הגשה
-
30 מקלות קינמון קטנים
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
- מוסיפים זפירו לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
- נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
- ממיסים זפירו מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
- ממיסים בנפרדזפירו לבן.
- מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית זפירו לבן לקישוט.
- שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
- מוסיפים זפירו לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
- נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
- ממיסים זפירו מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
- ממיסים בנפרדזפירו לבן.
- מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית זפירו לבן לקישוט.
- שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.
הערות
- אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
הערות
- אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)