סופלה שוקולד
אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
- קרין גורן
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופלה שוקולד
-
2 ביצים Lמופרדות
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
100 גרם חמאה
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1 כפית אבקת אפייה
קישוט
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
- מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
- במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
- מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
- אופים כ 10-12 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
- מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
- במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
- מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
- אופים כ 10-12 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (75)
אפשר לעשות שוקולד מריר רגיל במקום מטבעות? אם כן כמה?
אין בעיה להשתמש בשוקולד מריר רגיל, 100 גרם (חבילת שוקולד)
היי קרין אפשר להכין בטוסטר אובן ? אם כן על כמה מעלות וכמה זמן ?
כן, אותן ההנחיות כפי שכתוב במתכון
אפשר לשים במקום חמאה שמן רגיל? ואם כן, כמה?
85 גרם שמן