-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
משקה חורף עשיר. אפשר להכין רק מחלב, אפשר רק ממים (אם רוצים סחלב פרווה) – אבל אני אוהבת את השילוב הזה, של שני שליש חלב ושליש מים. את הסוכר הפחתתי הפעם קצת, כי אני מקשטת מלמטה ומלמעלה בפירורי שוקולד לבן מקופל…
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט
אופן הכנה
- בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
- בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
- מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
אופן הכנה
- בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
- בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
- מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
אין לי מקופלת להוסיף סוכר ? כמה?
הי יעל. אפשר גם שוקולד אחר או סוכר לפי הטעם
חייבים את המי זהר?
סחלב מכינים עם מי זהר (או מי ורדים). זה מה שמייחד את המנה ומעניק לה את טעמה המיוחד.