-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
1גביע או 200 גרם שמנת חמוצה 15%
-
1 ביצה M
-
8 כפות גבינת ריקוטה מלוחה
-
1 כוס גבינת מוצרלה
אופן הכנה
- מגררים את גבינת המוצרלה.
- בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
- מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
- מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
- מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
- מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.
אופן הכנה
- מגררים את גבינת המוצרלה.
- בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
- מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
- מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
- מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
- מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (13)
שלום, במה אפשר להחליף את גבינת הריקוטה? תודה
אפשר להחליף את הריקוטה בגבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים כמו פילדלפיה או נפוליאון.