-
מרכיבים4
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
נשיקות מרנג-קפה, מחוברות בריבת חלב.
כדי לשלב את הקפה בנשיקות, אפשר להמיס כף גדושה של אבקת נס קפה בכף מים חמים וכפית תמצית וניל. רגע לפני סיום ההקצפה, מוסיפים הכול לקצף החלבונים.
לחילופין, אפשר להיעזר בפטנט של קרין ולהרוויח אפקט צבעוני נחמד: מזלפים נשיקות לבנות רגילות ומפזרים מעליהן אבקת קפה נמס.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיזור מעל הנשיקות
-
1 כף גדושה קפה נמס
מריחה
אופן הכנה
- מכינים את הנשיקות: מחממים חלבונים וסוכר מעל סיר אדים עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
- מעבירים למיקסר ומקציפים עד שהקערה כבר לא חמה למגע והקצף מבריק.
- מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים מיני-נשיקות.
- מנפים אבקת קפה נמס מעל הנשיקות המעוצבות.
- אופים בחום של 120 מעלות כשעה עד לייבוש הנשיקות. מצננים.
- מרכיבים: מורחים בתחתית נשיקה ריבת חלב ומצמידים לה עוד נשיקה. חוזרים על הפעולה עד שכל הנשיקות מוצמדות בזוגות.
אופן הכנה
- מכינים את הנשיקות: מחממים חלבונים וסוכר מעל סיר אדים עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
- מעבירים למיקסר ומקציפים עד שהקערה כבר לא חמה למגע והקצף מבריק.
- מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים מיני-נשיקות.
- מנפים אבקת קפה נמס מעל הנשיקות המעוצבות.
- אופים בחום של 120 מעלות כשעה עד לייבוש הנשיקות. מצננים.
- מרכיבים: מורחים בתחתית נשיקה ריבת חלב ומצמידים לה עוד נשיקה. חוזרים על הפעולה עד שכל הנשיקות מוצמדות בזוגות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
היי קרין ,הנשיקות בזמן האפיה נסדקו מה הסיבה לכך ?
היי יעל, יכולות להיות שתי סיבות לכך – טמפרטורה גבוהה מידי בתנור או עודף נוזלים במרנג. חשוב לזכור באפייה שלפעמים תנורים מתנהגים בצורה שנייה אחד מהשני וצריך “ללמוד” את ההתנהגות שלהם גם במאפים שונים