עוגות גבינה לימון-דובדבן

תכירו עוגות גבינה לימון-דובדבן שמכינים בתבניות אישיות למתן מראה מיוחד וחגיגי במיוחד. עוגות רכות וטעימות שמשלבות שני טעמים נדירים
תכירו עוגות גבינה לימון-דובדבן שמכינים בתבניות אישיות למתן מראה מיוחד וחגיגי במיוחד. עוגות רכות וטעימות שמשלבות שני טעמים נדירים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות גבינה
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית גבינה

הפתעת דובדבן


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי קורנפלקס עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות איטית (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, קליפת לימון, ביצים. ושמנת חמוצה
  4. מעבירים חלק מהבלילה לקערית קטנה, מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים לקערה עם יתרת הבלילה ומעבדים לתערובת חלקה.
  5. מרכיבים ואופים: ממלאים את התבניות בתערובת הגבינה עד 3/4 מגובה הדפנות. מטביעים בכל תבנית דובדבן מגולען. אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
  6. מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מקשטים ברוטב דובדבנים או בדובדבני אמרנה בסירופ, ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את דובדבני האמרנה בדובדבנים מבושלים 5 דקות עם מעט סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אודי

    היי, יש לכם טעות במתכון, בחומרים כתוב 3 כוסות קורנפלור ובהוראות הכנה כתוב קורנפלקס, צריך לתקן את המצרכים.

      Foody team
      מערכת Foody

      תודה רבה. ייבדק ויתוקן.

קטגוריות