-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגות שוקולד אישיות שטעים להגיש חמות (עם איזה כדור גלידה), או ישר מהמקרר. השימוש בקמח שקדים במקום קמח רגיל מעדן את המרקם ומהווה פתרון גם למי שרגיש לגלוטן בשאר ימות השנה.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
1כוס או 100 גרם שקדים טחונים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה.
- מוסיפים סוכר וביצים וטורפים לתערובת אחידה.
- מערבבים פנימה אבקת שקדים.
- ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפים סדוקים. מגישים חם או קר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה.
- מוסיפים סוכר וביצים וטורפים לתערובת אחידה.
- מערבבים פנימה אבקת שקדים.
- ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפים סדוקים. מגישים חם או קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (16)
אחרי האפייה לשמור במקרר או שאפשר מכוסה בחוץ?
עדיף לשמור סגור במקרר, להוציא חצי שעה לפני ההגשה כדי להגיש בטמפרטורת החדר
אפשר לעשות עם שוקולית?
עדיף שלא