-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט
-
50 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו לישה (או בידיים) מעבדים את הביצים, הסוכר, השמן והקמח התופח לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 1/2 ס”מ בערך וקורצים לעיגולים.
- אופים כ-20 דקות, להזהבה ומצננים.
- לקישוט בשוקולד, ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל, מערבבים ומזלפים על העוגיות. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו לישה (או בידיים) מעבדים את הביצים, הסוכר, השמן והקמח התופח לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 1/2 ס”מ בערך וקורצים לעיגולים.
- אופים כ-20 דקות, להזהבה ומצננים.
- לקישוט בשוקולד, ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל, מערבבים ומזלפים על העוגיות. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
כמה אבקת אפייה שמים לקמח רגיל?
היי יעל, על כל כוס קמח לבן שמים כפית אבקת אפייה (4 כוסות קמח לבן + 4 כפיות אבקת אפייה במתכון זה)
הכנתי את העוגיות האלה, לא מוצלחות יש להן טעם של עובש ומאוד קמחיות
רציתי לשאול עם אפשר בימקום ביצים M לשים L ועם כן אז כמה
אפשר לשים 3 ביצים L
האם שמים על תוכנית אפיה או טורבו?
אפיה רגילה