עוגיות גריוז למימונה
עוגיות גריוז למימונה זה קינוח מתוק ומטוגן מבצק שמזכיר בצק פסטה, שחותכים לרצועות ומטגנים בשמן עמוק בהדרגה, תוך כדי סיבוב, ליצירת מראה מיוחד
עוגיות גריוז למימונה זה קינוח מתוק ומטוגן מבצק שמזכיר בצק פסטה, שחותכים לרצועות ומטגנים בשמן עמוק בהדרגה, תוך כדי סיבוב, ליצירת מראה מיוחד
- קרין גורן
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט
אופן הכנה
- מעבדים קמח, סוכר, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים כחצי כוס מים בהדרגה, לפי הספיגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק. נותנים לו לנוח 20 דקות בטמפ החדר.
- מרדדים את הבצק (הכי נוח על נייר אפייה מקומח קלות) לעלה בעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס”מ ובאורך 30 ס”מ.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא:
- משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל “שלפוחיות” (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
- מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק.
- מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מעבדים קמח, סוכר, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים כחצי כוס מים בהדרגה, לפי הספיגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק. נותנים לו לנוח 20 דקות בטמפ החדר.
- מרדדים את הבצק (הכי נוח על נייר אפייה מקומח קלות) לעלה בעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס”מ ובאורך 30 ס”מ.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא:
- משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל “שלפוחיות” (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
- מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק.
- מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
היי, באופן ההכנה לא רשום מתי להוסיף את הסוכר
היי נריה, עדכנתי באופן ההכנה, תודה רבה! (בסעיף הראשון)