עוגיות חמאה בזילוף – שפריץ קוקיז צרפתיות

עשרות עוגיות חמאה צרפתית (שפריץ קוקיז) משגעות שמכינים בקלות ובמהירות בתנור! עוגיות חמאה נימוחות שישאירו לכם טעם של עוד - בהבטחה
עשרות עוגיות חמאה צרפתית (שפריץ קוקיז) משגעות שמכינים בקלות ובמהירות בתנור! עוגיות חמאה נימוחות שישאירו לכם טעם של עוד - בהבטחה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים חמאה ואבקת סוכר לקרם אחיד.
  2. מוסיפים חלבונים וחצי כוס מהקמח ומערבבים למשחה אחידה.
  3. מוסיפים את שאר הקמח עם הקורנפלור ומערבבים לבצק דביק ורך מאוד.
  4. מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (13 מ”מ מינימום) ומזלפים עוגיות על תבנית עם נייר אפייה.
  5. אופים בתנור על 170 מעלות להזהבה (10-15 דקות) בתכנית 3D המאפשרת אפייה אחידה בשלושה מפלסים במקביל.
עוגיות חמאה מזולפות
עוגיות חמאה מזולפות. צילום: יעל קצב
עוגיות חמאה מזולפות
עוגיות חמאה מזולפות. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות