עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
300 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
3 ביצים L
-
2/3כוס או 130 גרם סוכר לבן
-
1/3כוס או 45 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
קישוט
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
- מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
- מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (146)
העם אפשר להחליף את החמאה בשוקולד?
היי יעל, אי אפשר.
אשמח לדעת האם אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור כדי שיתאים לאוכלי ללא גלוטן
היי סמדר, אפשרי