עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
- קרין גורן
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
2כוסות או 200 גרם אגוזי פקאן
-
200 גרם חמאה
-
1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 כפות סירופ מייפל
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
הגשה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
- מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
- מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
- מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
- מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
- מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
- מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (44)
מתכון מעולה, עוגיות ממכרות!!! 🙂
תודה רבה לידור
היי, אפשר להקפיא את העוגיות לפני אפיה? והאם אפשר להכין את הבצק במיקסר עם וו גיטרה?
אפשר ואפשר 🙂
אפשר להחליף את הפקאנים באגוזי מלך? או לשלב גם וגם?
בטח, אין שום בעיה