עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות
משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
- קרין גורן
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
150 גרם חמאה רכה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2כוס או 120 גרם סוכר חום כהה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה L
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס שוקולד צ’יפס מיני
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
- במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
- מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
- מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
רוצים לראות איך מכינים קוקילדה מושחתת ברוטב קרמל? לחצו כאן!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
- במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
- מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
- מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
רוצים לראות איך מכינים קוקילדה מושחתת ברוטב קרמל? לחצו כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (288)
עוגיות טעימותתת מאווד
תודה רבה!