-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 20X20
עוגיות
-
200 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
-
1שקית או 300 גרם שוקולד צ’יפס
-
1 כוס אגוזי פקאן
-
1כוס או 100 גרם שבבי קוקוס
-
1חבילה או 1/2 כוס גליליות ופל
-
1קופסת שימורים או 400 גרם חלב מרוכז
ציפוי שוקולד
-
120 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בתרסיס שמן. מרסקים עוגיות במעבד מזון. ממיסים חמאה. קוצצים גס אגוזי פקאן. מרסקים גליליות.
- מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס. מפזרים מעל אגוזים וקוקוס. מפזרים מעל גליליות. מוזגים על הכל את החלב המרוכז.
- אופים כ-25 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין (רצוי להעביר למקרר לשעתיים כדי להקל על החיתוך).
- מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים על המאפה ומקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי. פורסים לריבועים, שמים כל ריבוע במנז’ט קטן ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בתרסיס שמן. מרסקים עוגיות במעבד מזון. ממיסים חמאה. קוצצים גס אגוזי פקאן. מרסקים גליליות.
- מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס. מפזרים מעל אגוזים וקוקוס. מפזרים מעל גליליות. מוזגים על הכל את החלב המרוכז.
- אופים כ-25 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין (רצוי להעביר למקרר לשעתיים כדי להקל על החיתוך).
- מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים על המאפה ומקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי. פורסים לריבועים, שמים כל ריבוע במנז’ט קטן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
היי! אפשר להשתמש בחלב רגיל או שזה יהיה גרוע? אם כן כמה זה בכוס מדידה?
היי בת אל, לא ניתן להשתמש בחלב רגיל, מדובר בשני מוצרים שונים עם מרקמים שונים