עוגת ביסקוויטים וגבינה של קרין גורן ושר פיטנס

מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


שכבות

קישוט


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את אבקת האינסטנט פודינג עם החלב עד שכל האבקה נמסה ומניחים בצד ל-10 דקות.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת הפודינג.
  3. מכינים את שכבת הביסקויטים: מערבבים את הקפה עם המים עד המסה ומעבירים לקערה.
  4. טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בקפה שהתקרר ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
  5. מורחים מעל חצי מכמות הקרם המוכן.
  6. מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
  7. מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים בעזרת מרית.
  8. מפוררים את השוקולד מעל ושומרים בקרור עד להגשה.

בשיתוף שר פיטנס

 

עוגת ביסקוויטים וגבינה
עוגת ביסקוויטים וגבינה

כל המתכונים הכי טעימים לחג השבועות - עוגות גבינה, חטיפי גבינה, פיצות…

בית לזית, זיתוניות, וילה לזית או פשוט החטיפים הכי טעימים ביקום!

קנלוני בטטות וגבינות - כי מתכון מנצח לא מחליפים בחיים!

לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

פינגר פוד לשבועות - אצבעות גבינה קריספיות

עוגת הגבינה הבלתי נשכחת של רביבה - עוגת גבינה ושוקולד לבן

ביסים קטנים ומושלמים: כדורי מק אנד צ’יז מטוגנים

קציצות קישואים עם גבינה בולגרית והזמנה לריקוד צמוד

בואיקוס - לחמניות הגבינה של סבתא רוזה הבולגריה

סהרוני גבינה מלוחים שילדים מאוד אוהבים

פשטידת תירס ב-10 דקות

כמו באמריקה - קראק פאי ממכר של קרין גורן ונועה רוזין

קאוורמה או בניצה, זה לא משנה - מתכון למחמם הרשמי של החורף!

עוגת הגבינה הגאונית של קרין גורן - עוגת ספירלה גבינה ושוקולד


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    מאכזב

    אני לא יודע איך העוגה באותו יום אבל 24 שעות אחרי שהכנתי אותה (העוגה הייתה במקרר כל הזמן) העוגה לא התייצבה מספיק והביסקוויטין נרטבו עוד יותר כך שהכל התפרק כשניסיתי לחתוך חתיכה ולהעביר לצלחת. אולי זה לא אפשרי לעשות עוגה של ביסקוויטים בלי מרכיב עם אחוזי שומן גבוהים.

    Avatar
    תהילה

    היי לאיזה תבנית מתאים המתכון אני רוצה לעשות חצי מהכמות לאיזה תבנית זה מתאים?

      Foody team
      מערכת Foody

      רואים בסרטון את גודל התבנית. חצי כמות זה תבנית מלבנית בינונית

הצג עוד

קטגוריות

תגיות