-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 מיכל ממרח לוטוס
-
1חבילה או 250 גרם עוגיות לוטוס
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2מיכלים או 500 גרם גבינת שמנת 30%
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
- משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
- משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
- מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
- משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
- משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
- מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (46)
האם להקציף את השמנת והסוכר יחד עם הגבינה? כרגיל מקציפים שמנת בנפרד ואח”כ מקפלים לתוכה גבינה לא?
הי ליאור, כן, מקציפים הכל יחד.
הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון ואחרי לילה במקרר .פשוט פאדיחה, העוגה פשוט הייתה רכה מידי ולא ניתן היה להגיש אותה בכלל. נראתה מעוכה. זרקתי לפח והייתי ממש נבוכה. לדעתי חסר אינסטנט פודינג
היי גלית, מבאס שזה לא הצליח לך. אפשר להוסיף מעט אינסטנט פודינג, אבל מה שמחזיק את העוגה במתכון זו ההקצפה. הקצפה טובה והעוגה לא תהיה רכה.
כמה מבאס. הכנתי וזרקתי. למה לא לרשום להוסיף קצת בודינג או
היי נטלי, אין צורך בפודינג במתכון, צריך להקציף היטב, ההקצפה היא זו שמחזיקה את הקרם של העוגה