עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות גבינה
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
  5. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
  6. מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (46)

Avatar

    Avatar
    ליאור

    האם להקציף את השמנת והסוכר יחד עם הגבינה? כרגיל מקציפים שמנת בנפרד ואח”כ מקפלים לתוכה גבינה לא?

      Avatar
      קרין גורן

      הי ליאור, כן, מקציפים הכל יחד.

    Avatar
    גלית

    הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון ואחרי לילה במקרר .פשוט פאדיחה, העוגה פשוט הייתה רכה מידי ולא ניתן היה להגיש אותה בכלל. נראתה מעוכה. זרקתי לפח והייתי ממש נבוכה. לדעתי חסר אינסטנט פודינג

      Avatar
      קרין גורן

      היי גלית, מבאס שזה לא הצליח לך. אפשר להוסיף מעט אינסטנט פודינג, אבל מה שמחזיק את העוגה במתכון זו ההקצפה. הקצפה טובה והעוגה לא תהיה רכה.

    Avatar
    נטלי

    כמה מבאס. הכנתי וזרקתי. למה לא לרשום להוסיף קצת בודינג או

      Avatar
      קרין גורן

      היי נטלי, אין צורך בפודינג במתכון, צריך להקציף היטב, ההקצפה היא זו שמחזיקה את הקרם של העוגה

הצג עוד

קטגוריות