-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
תכירו את זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הן גם באו להציל אותי כשעברנו לדירה במושב עם מטבח חום קצת עצוב, והפכו אותו לחגיגה מתוקה של תכלת נקודות. כשהזמנתי אותן לאפות איתי הן ביקשו “רק עוגת גבינה פירורים”, העוגה שהן הכי אוהבות. ביקשו קיבלו. ולא סתם “גבינה פירורים”, אלא כזו עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן, למטה וגם למעלה. יאמי.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינת שמנת 30%
-
3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבן
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן
תגובות (21)
קארין שלום, האם גבינת שמנת טבעית נפוליאון 25% זה טוב?
כן מעולה