עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית

אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות גבינה
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


מלית גבינה

ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים.
  3. מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
  4. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
  5. מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
  6. מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
  7. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    רון ביתן

    אם העוגה רוטטת גם אחרי שעה וחצי זה אומר שהעוגה עדיין לא נאפת או שככה זה אמור להיות?

      Avatar
      קרין גורן

      הי רון. הגבינה תתייצב בקירור אפשר להוציא ללא חשש

הצג עוד

קטגוריות