-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32
-
2גביעי או 500 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת סוכר
-
2 ביצים M
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפוא
קישוט
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
- בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
- חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
- מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
- בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
- חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
- מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)