-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
שדרוג טרי-טרי, וטעים-טעים, לעוגת הזברה הותיקה שלי. זו בעצם עוגת ביסקוויטים קלאסית, עם שני הבדלים: את הביסקוויטים אני מסדרת בכמה טורים בתוך הקרם (כך יתקבלו אחרי החיתוך “פסי זברה” מאונכים בכל פרוסה), ולציפוי אני משתמשת בממרח קרמל זהוב.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 חבילה פתי בר שוקולד
-
1 כוס ממרח לוטוס
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
- טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
- מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
- הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
- מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
- מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
- טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
- מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
- הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
- מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
- מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)