-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 חבילה ספגטיני
-
50 גרם חמאה רכה
-
4 ביצים L
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קינמון טחון
-
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מניחים את שאריות הספגטי במסננת וטובלים בקערה עם מים רותחים להפרדה ו”רענון”.
- מערבבים פנימה את החמאה המומסת בעזרת שני מזלגות.
- שמים בקערה בינונית ביצים, סוכר, תמצית וניל, קינמון ושמנת חמוצה.
- טורפים בעזרת מזלג עד שהתערובת אחידה.
- מוזגים את תערובת הביצים לקערה עם האטריות ומערבבים היטב בעזרת שני מזלגות, עד שהאטריות מצופות באופן אחיד בתערובת.
- מעבירים את הספגטי לתבנית משומנת בספריי שמן, מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה זהובה ויציבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
- מקררים מעט לפני שהופכים מהתבנית לצלחת הגשה. מקשטים באבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מניחים את שאריות הספגטי במסננת וטובלים בקערה עם מים רותחים להפרדה ו”רענון”.
- מערבבים פנימה את החמאה המומסת בעזרת שני מזלגות.
- שמים בקערה בינונית ביצים, סוכר, תמצית וניל, קינמון ושמנת חמוצה.
- טורפים בעזרת מזלג עד שהתערובת אחידה.
- מוזגים את תערובת הביצים לקערה עם האטריות ומערבבים היטב בעזרת שני מזלגות, עד שהאטריות מצופות באופן אחיד בתערובת.
- מעבירים את הספגטי לתבנית משומנת בספריי שמן, מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה זהובה ויציבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
- מקררים מעט לפני שהופכים מהתבנית לצלחת הגשה. מקשטים באבקת סוכר מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)