-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
1 כוס גרנולה מוכנה
-
2 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
1 בננה בינונית
-
1/4כוס או 60 גרם חמאה
קישוט
-
3 בננות בינוניות
הגשה
אופן הכנה
- מועכים בננה אחת ופורסים 3 בננות אחרות.
- מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר וגרנולה.
- בקערה נפרדת מערבבים ביצים, חלב, בננה וחמאה מומסת. מוזגים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים כמה שפחות, עד שהתערובת עדיין מעט גושית אבל אין גושי קמח יבשים.
- מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן וממלאים בתערובת עד לגובה 2 ס”מ. מסדרים בננות על פני התערובת מפזרים מעט סוכר דמררה על כל פרוסת בננה.
- מטגנים על אש בינונית עד לקבלת בועות רטובות וכמעט יציבות בחלק העליון, ובינתיים מחממים תנור למצב גריל.
- מכניסים לתנור ומשחימים את החלק העליון.
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
אופן הכנה
- מועכים בננה אחת ופורסים 3 בננות אחרות.
- מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר וגרנולה.
- בקערה נפרדת מערבבים ביצים, חלב, בננה וחמאה מומסת. מוזגים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים כמה שפחות, עד שהתערובת עדיין מעט גושית אבל אין גושי קמח יבשים.
- מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן וממלאים בתערובת עד לגובה 2 ס”מ. מסדרים בננות על פני התערובת מפזרים מעט סוכר דמררה על כל פרוסת בננה.
- מטגנים על אש בינונית עד לקבלת בועות רטובות וכמעט יציבות בחלק העליון, ובינתיים מחממים תנור למצב גריל.
- מכניסים לתנור ומשחימים את החלק העליון.
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
היי, אפשר להחליף את הגרנולה בקוואקר?
היי, אפשר להחליף בקוואקר, התוצאה תהיה פחות פריכה. בהצלחה!