עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך
רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
- קרין גורן
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים L
-
3/4כוס או 180 מ"ל שמן קנולה
-
2כוסות או 400 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת קקאו
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
1שקית או 10 גרם אבקת אפייה
-
1כוס או 240 מ"ל קפה נמסכוס קפה – מוכן נוזלי ורותח
ציפוי
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם מטבעות שוקולד מריר
קישוט
-
200 גרם זפירו לבן
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- במיקסר יד מערבלים תחילה ביצים, שמנת מתוקה, וסוכר. מוסיפים את השמן וממשיכים בהקצפה.
- בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את החומרים היבשים.
- מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לתערובת הביצים תוך כדי המשך הקצפה.
- מוסיפים קפה חם (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
- מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
- מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- במיקסר יד מערבלים תחילה ביצים, שמנת מתוקה, וסוכר. מוסיפים את השמן וממשיכים בהקצפה.
- בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את החומרים היבשים.
- מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לתערובת הביצים תוך כדי המשך הקצפה.
- מוסיפים קפה חם (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
- מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
- מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (140)
הסרטון ואופן ההכנה (הכתוב) אינם חופפים . בסרטון קרין מדגישה באופן מיוחד כי בעוגה זו יש לערבב את הסוכר עם היבשים. ואילו באופן ההכנה יש להוסיף את הסוכר לביצים עם השמנת המתוקה. מה נכון לעשות?
היי אבי, צריך לערבב את הסוכר עם היבשים קודם
הסרטון ואופן ההכנה (הכתוב )אינם חופפים. בסרטון קרין מדגישה כי בעו
היי קרין רציתי לדעת איך הכנת את הללבות האלו ?
היי רבקה, ניתן לרכוש את הלבבות בחנויות המתמחות