עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)

תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. אם רוצים להכין את העוגה בתבנית מלבנית ענקית שתספיק לכל הכיתה, מכפילים את המרכיבים פי 2
תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. אם רוצים להכין את העוגה בתבנית מלבנית ענקית שתספיק לכל הכיתה, מכפילים את המרכיבים פי 2
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

    1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
    2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
    3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן וסוכר וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה תוך כדי הוספת מים רותחים בהדרגה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
    4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!

 

רוצים לראות איך מכינים עוד עוגת שוקולד מחוררת ועסיסית? לחצו כאן

מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת

חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

עוגת שוקולד ואבוקדו, כן כן אבוקדו

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (861)

Avatar

    Avatar
    אורית גמליאל

    הי קרין, האם המתכון מתאים לתבנית בקוטר 26 ??

      Avatar
      קרין גורן

      היי אורית, כן לפי כמויות של 3 תבניות אינגליש קייק

    Avatar
    הדססס

    מה אפשר לשים אם אין אבקת שוקו

      Avatar
      קרין גורן

      היי הדס, אפשר להמיר באבקת קקאו

    Avatar
    רחלי ביר

    פעם 3 שאני עושה את זה אני עושה את זה עם דף אכיל ויוצא פגזזז כולם עפו על העוגה, מתכון מעולהה

      Avatar
      קרין גורן

      כיף לשמוע רחלי 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות