-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מתכון של הצופה ענבל אלמוג מתוך התוכנית “המדריך לאפייה”.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
-
3 כפות אבקת קקאו
-
1 כף קפה נמס
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 שקית סוכר וניל
ציפוי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כף קפה נמס
-
1 כפית תמצית וניל
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
- אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
- מצננים לחלוטין.
- בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
- מגישים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
- אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
- מצננים לחלוטין.
- בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
- מגישים בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (13)
צהריים טובים. אפשר לשים בעוגה שמנת חמוצה במקום חלב?
לא
עוגה מעולה!!! עשיתי אותה עם הפרדת ביצים יצאה יותר אווירירית
שמחה לשמוע 🙂