עוגת שוקו-וניל עם מקופלת

עוגת שוקו-וניל עם מקופלת זו עוגה בחושה במראה שיש מהמם, עם ציפוי שוקולד וקישוט של מקופלת לבנה. מכינים בקלות, אפילו בלי להפעיל מיקסר
עוגת שוקו-וניל עם מקופלת זו עוגה בחושה במראה שיש מהמם, עם ציפוי שוקולד וקישוט של מקופלת לבנה. מכינים בקלות, אפילו בלי להפעיל מיקסר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות בחושות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספת

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה טורפים (לא מקציפים!) ביצים, סוכר, סוכר וניל ושמנת מתוקה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מפזרים מעל אבקת שוקו ומערבבים קלות בעזרת סכין ליצירת דוגמת שיש.
  6. אופים 40-45 דקות, עד שהעוגה ספוגית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
  7. מכינים את הציפוי ומקשטים: מרתיחים את השמנת ומוזגים על השוקולד. מערבבים עד שהוא נמס. מערבבים פנימה ממרח שוקולד.
  8. דוקרים את העוגה במזלג ומוזגים את הציפוי על העוגה.
  9. מפוררים מעל את המקופלת לקישוט.

הערות

  • במקום 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק רחבה אחת ממתכת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר

    Avatar
    גל

    אני מכינה את העוגה הזאת באופן קבוע והיא מעולה.

      Avatar
      קרין גורן

      תודה רבה גל

    Avatar
    הילה

    היתה לך פעם פעם עוגה כזאת עם המקופלת בפנים, נכון?

קטגוריות