-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
- מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
- מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
- מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
- מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (34)
אפשר להמיר את הקמח התופח לקמח ללא גלוטן?
אפשר. הכמות היא 1:1 ועל כל כוס קמח מוסיפים כפית אבקת אפייה. כלומר למתכון הזה, 2 כוסות קמח ללא גלוטן, ו-2 כפיות אבקת אפייה.
תודה רבה עבור המתכון 🙂 השאלה שלי , איזה תבנית לקנות ? תודה
היי אילנה, בשמחה. תבנית קוגלהוף 24 ס”מ