-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
תפוחים טריים מכל סוג שאתם אוהבים, או שיש בבית, ישתלבו נהדר בעוגה המהירה הזו. רסק התפוחים המוכן מוסיף לעוגה רכות נעימה, ללא הגדלת כמות השומן. והיא אפילו פרווה, כך שמתאימה כקינוח לארוחת שבת.
רסק תפוחים הוא סוד ותיק להפחתה בכמות השומן במתכונים קיימים. אתם מוזמנים לנסות אותו בעצמכם בעוגות בחושות נוספות – פשוט מחליפים עד חצי מכמות השמן בעוגה ברסק תפוחים קנוי, לא ממותק. בעוגות עם תחליף סוכר, הרסק מסייע גם להחזיר את המרקם הלח והרכות שנעלמים קצת בשל הפחתת הסוכר.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
1 1/4 כוסות סוכרלוז
-
2 כפות סילאן
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1קופסת שימורים או 560 גרם רסק תפוחים לא ממותק
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כוס אגוזי מלך
קישוט
-
1 כף קינמון טחון
-
1 חופן אגוזי מלך
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים תפוחים מגוררים עם אבקת סוכרלוז “סוגת”, סילאן טבעי, ביצים, שמן ורסק תפוחים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את שברי האגוזים.
- משטחים את התערובת בתבניות משומנות. מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים על כל עוגה, לקישוט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהעוגות קפיציות למגע וקיסם יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים תפוחים מגוררים עם אבקת סוכרלוז “סוגת”, סילאן טבעי, ביצים, שמן ורסק תפוחים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את שברי האגוזים.
- משטחים את התערובת בתבניות משומנות. מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים על כל עוגה, לקישוט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהעוגות קפיציות למגע וקיסם יוצא יבש.
הערות
- משתמשים בסילאן טבעי ללא תוספת סוכר.
- אפשר להשתמש בכל זן תפוחים שאוהבים.
הערות
- משתמשים בסילאן טבעי ללא תוספת סוכר.
- אפשר להשתמש בכל זן תפוחים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (41)
היי,האם ניתן להחליף את הסוכרלוז בסוויטנגו ?
כן, חשוב לבדוק את ההמרה הנכונה בהתאם לממתיק הנבחר
היי, אם אין לי סוכרלוז, בכמה סוכר רגיל להשתמש במקום?
לפי הטעם