עוגת תפוחים של מייה לוצאטו
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
- קרין גורן
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
5 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
50 גרם מרגרינה
עוגה
-
300 גרם מרגרינה
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/2 כפית גרידת תפוז
-
5 ביצים L
-
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
-
3 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
- במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז מגורדת. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
- אופים למשך 50 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
- במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז מגורדת. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
- אופים למשך 50 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
אשמח להבין מאיזו סיבה לא ניתן להמיר את המרגרינה לשמן צמחי אחר? מלבד שמן קוקוס
כי שמן צמחי לא מתגבש כמו שנדרש במתכון הזה. שמן קוקוס כן מתגבש