-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות טורבו. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות טורבו. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
היי קרין 🙂 מתאים גם בתור מרנג מעל פאי לימון למשל?
היי עינת, לא, מדובר במרנג אפוי. אלו נשיקות מרנג אפויות וקשות, את צריכה מרנג רך (אם אני מבינה את כוונתך) שמשחימים עם ברנר. ראי את המתכון הזה:
https://www.carine.co.il/foody_recipe/%D7%A4%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%A2%D7%A0%D7%A2-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A2/
קרין את שלמוש
תודה עדי יקרה