-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
ענני מרנג שוקולד במיקסר המופלא של בוש – לא צריך לעבוד קשה כדי להכין אותם. המיקסר משלב טיימר ומקציף את החלבונים והסוכר בצורת שמיניות כך שמתקבל מרנג אוורירי במרקם מושלם.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חלבונים
-
400 גרם סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- שמים את החלבונים והסוכר במיקסר ומקציפים 5 דקות במהירות איטית ועוד 5 דקות על מקסימום לקצף קרמי.
- בינתיים ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל.
- מערבבים מעט מהשוקולד לתוך קציפת החלבונים והסוכר ומזלפים 2 כפות שוקולד מלמעלה. גורפים מרנג בכף הגשה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד לסיום המרנג.
- מפזרים מעט מלח גס מעל כל נשיקת מרנג.
- אופים בתנור ב-120 מעלות טורבו כשעתיים למרקם של מרשמלו בפנים או 4 שעות למרנג קשה לגמרי.
אופן הכנה
- שמים את החלבונים והסוכר במיקסר ומקציפים 5 דקות במהירות איטית ועוד 5 דקות על מקסימום לקצף קרמי.
- בינתיים ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל.
- מערבבים מעט מהשוקולד לתוך קציפת החלבונים והסוכר ומזלפים 2 כפות שוקולד מלמעלה. גורפים מרנג בכף הגשה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד לסיום המרנג.
- מפזרים מעט מלח גס מעל כל נשיקת מרנג.
- אופים בתנור ב-120 מעלות טורבו כשעתיים למרקם של מרשמלו בפנים או 4 שעות למרנג קשה לגמרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)