ענני מרנג שוקולד ענקיים

ענני מרנג שיש עם שוקולד, הקינוח שאני הכי אוהבת להכין, הוא כל כך קל ופשוט ולגמרי משדרג כל שולחן קינוחים - גם בטעם וגם במראה
ענני מרנג שיש עם שוקולד, הקינוח שאני הכי אוהבת להכין, הוא כל כך קל ופשוט ולגמרי משדרג כל שולחן קינוחים - גם בטעם וגם במראה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

ענני מרנג שוקולד במיקסר המופלא של בוש – לא צריך לעבוד קשה כדי להכין אותם. המיקסר משלב טיימר ומקציף את החלבונים והסוכר בצורת שמיניות כך שמתקבל מרנג אוורירי במרקם מושלם.

מאפים מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים את החלבונים והסוכר במיקסר ומקציפים 5 דקות במהירות איטית ועוד 5 דקות על מקסימום לקצף קרמי.
  2. בינתיים ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל.
  3. מערבבים מעט מהשוקולד לתוך קציפת החלבונים והסוכר ומזלפים 2 כפות שוקולד מלמעלה. גורפים מרנג בכף הגשה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד לסיום המרנג.
  4. מפזרים מעט מלח גס מעל כל נשיקת מרנג.
  5. אופים בתנור ב-120 מעלות טורבו כשעתיים למרקם של מרשמלו בפנים או 4 שעות למרנג קשה לגמרי.
ענני מרנג שוקולד ענקיים
ענני מרנג שוקולד ענקיים. צילום: יעל קצב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות