-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
6כפות או 60 גרם אבקת קקאו
-
1כוס או 150 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (151)
הכנתי יצא לי שלמותתתתתתתתת 🙂
יש!
אפשר להמיר את החמאה לשמן לטובת מתכון פרווה . אם כן מה הכמות ?
היי שירן, לטובת מתכון פרווה את יכולה להכין לפי המתכון הזה
https://www.carine.co.il/foody_recipe/%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%96-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94/